Καλώς ήρθατε στην νέα μας ιστοσελίδα! Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας κρατήσουμε ενημερωμένους με τα πιο πρόσφατα και προσεχή γεγονότα τα οποία μας αφορούν. Φροντίστε να ελέγχετε συχνά την ιστοσελίδα μας.

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πολλά ερωτήματα από πελάτες μας για προβλήματα της καθημερινότητάς τους αλλά και γενικές απορίες για τη καλύτερη χρήση των συσκευών τους. Συγκεντρώσαμε αυτές τις απορίες και σας τις παρουσιάζομαι υπό τη μορφή χρήσιμων συμβουλών.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ελέγξετε την θερμομόνωση του κτιρίου σας και αν δεν διαθέτει φροντίστε να το μονώσετε. Με αυτό το τρόπο πετυχαίνετε έως και 15-40% εξοικονόμηση ενέργειας.
Συχνά μας ρωτάτε για τη ρύθμιση του θερμοστάτη. Ο θερμοστάτης δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 20°C. Για κάθε επιπλέον βαθμό σπαταλάτε μέχρι και 7% περισσότερη ενέργεια.
Μην καλύπτετε τα θερμαντικά σώματα με καλύμματα γιατί μειώνεται σημαντικά η απόδοσή του
.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ  ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Με τη χρήση αυτόματου ελέγχου με χρονοδιακόπτη και αντιστάθμιση εξωτερικής θερμοκρασίας μέσω 3-οδης βαλβίδας ανάμιξης και αισθητηρίων μπορείτε να εξοικονομήσετε 6~10% καύσιμο.
Φροντίστε για την έγκαιρη συντήρηση του καυστήρα - λέβητα για να αποφύγετε τυχόν διαβρώσεις.
Με την αντικατάσταση του παλιού σας καυστήρα με έναν νέας τεχνολογίας διπλού καυσίμου (πετρελαίου-αερίου) με πολλές βαθμίδες έγχυσης, μπορείτε να εξοικονομήσετε 5~7 % καύσιμο.
Μπορείτε να επιτύχετε εξοικονόμηση καυσίμου έως και 15% με την αντικατάσταση του παλαιού σας λέβητα με έναν υψηλής απόδοσης >90%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου