Καλώς ήρθατε στην νέα μας ιστοσελίδα! Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας κρατήσουμε ενημερωμένους με τα πιο πρόσφατα και προσεχή γεγονότα τα οποία μας αφορούν. Φροντίστε να ελέγχετε συχνά την ιστοσελίδα μας.

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Συμβουλές για τα υδραυλικά σας

  Μην σφίγγετε ποτέ πολύ τις βρύσες όταν στάζουν γιατί αχρηστεύονται. Θέλουν καθάρισμα ή αλλαγή τα πετσάκια.
  Τα φίλτρα των μπαταριών σας καθαρίζουν από τα άλατα αν τα αφήσετε μια βραδιά στο ξύδι.
  Μη χρησιμοποιείτε ποτέ διάφορα καυστικά για το ξεβούλωμα του νιπτήρα, του μπάνιου, του νεροχύτη κ.λ.π. Προσβάλλουν και καταστρέφουν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις.
√  Μην καθαρίζετε με διάφορα καυστικά τις πορσελάνες παρά μόνο με σαπούνι ή ειδικά απορρυπαντικά.
  Επιθεωρείτε και καθαρίζετε, μια φορά το χρόνο τουλάχιστον, τα οριζόντια τμήματα του δικτύου αποχέτευσης και κυρίως τον μηχανοσίφωνα.
  Τα καλύμματα των φρεατίων θέλουν γράσο στο μέσα καπάκι για να μην μυρίζουν.
  Όταν φεύγετε για διακοπές κλείνετε το γενικό διακόπτη του σπιτιού σας. Προσοχή όταν γυρίσετε αφήστε να τρέξει πολύ νερό πριν πάρετε για χρήση.
  Όταν το πλυντήριό σας τελειώσει το πρόγραμμα του, κλείνετε το διακόπτη. Πολλές πλημμύρες έχουν γίνει από το σπάσιμο του λάστιχου.
  Ρίχνετε συχνά, μια κατσαρόλα βραστό νερό στο νεροχύτη για να φεύγουν τα λίπη.
  Κάθε ένα - δύο χρόνια καλέστε έναν ειδικό και υπεύθυνο να καθαρίσει την βαλβίδα ασφαλείας του θερμοσίφωνά σας από τα άλατα ή να την αντικαταστήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου